Ny rådgiver i Aabenraa filialen

Line er tilbage i sit Sønderjylland

Line er tilbage i sit Sønderjylland

Line C. Ravn er den 1. juni startet som privatkunderådgiver i Broager Sparekasse.
Med sin start i sparekassen, er hun også vendt "hjem" til det sønderjyske. Hun er selv opvokset i Bjerndrup ved Tinglev, og ser sig selv som sønderjyde, så at kunne skifte arbejdsplads fra Kolding til Aabenraa var blot et ekstra plus. 

Det lokale og nærværende i sparekassen tiltaler mig meget. Jeg kan godt lide, at man kender sine kollegaer fordi organisationen ikke er så stor. Men også det at komme tættere på kunderne betyder noget, fortæller Line C. Ravn.

Line C. Ravn bor i Haderslev med sin mand og to børn. Hun bliver primært tilknyttet filialen i Aabenraa, men vil også være i Vojens af og til. 

Det er dejligt at jeg i mit nye job er kommet til Sønderjylland igen og kan snakke endnu mere sønderjysk med både kollegaer og kunder, fortæller Line C. Ravn.

Opstart i Vojens 
Line C. Ravn spiller også en rolle i sparekassens nye opstart i Vojens. Hun har tidligere arbejdet i Vojens, og kender byen og mange af de mennesker, der bor i byen. 

Det er spændende at være med til at starte noget nyt op, og jeg ser frem til at møde en masse nye kunder i Vojens, som forhåbentlig kan se en fordel i, at sparekassen nu er kommet til byen, afslutter Line Ravn.

Med 15 års erfaring i branchen vil Lines kunder opleve en dygtig rådgiver, som har helt styr på at finde de rette løsninger til de forskellige kunder.