November er de gode tilbuds måned - men også svindlernes 

Undgå svindel og misbrug

Pas på dine oplysninger

Vi oplever løbende at svindlere ringer til vores kunder fra vores hovednummer 74 18 38 38 i forsøget på at få fingrene i vores kunders MitID-koder, adgangskoder, kortoplysninger eller andre personfølsomme oplysninger. 

Du skal aldrig overføre penge på baggrund af sådan en opringning og aldrig oplyse dine personfølsomme oplysninger over telefonen. Ingen med reelle hensigter vil kontakte dig, for at få disse oplysninger. Hverken pengeinstitutter, offentlige myndigheder eller Nets. De vil heller aldrig bede dig om at flytte penge fra en konto til en anden.

Hvis du oplever dette, er det forsøg på svindel.

Vi opfordrer derfor vores kunder til at være særlig opmærksomme på sådanne opkald. Afbryd samtalen og kontakt sparekassen, når du har mulighed for det ved den mindste tvivl.

Vær på vagt i november - de gode tilbuds måned

Black Friday, Cyber Monday og Singles Day er alle gode shoppingdage i november, hvor vi kan finde et godt tilbud og spare penge. Men husk, at de store shoppeperioder også er de store svindelperioder. 

Juleshopping står for døren og de gode tilbudsdage er gode anledninger til at svinge betalingskortene, hvor du også vil modtage ekstra mange beskeder i din mailboks fra webshops og fragtfirmaer. Men vær på vagt - svindlerne ser muligheder for at få dig til at klikke varer hjem i falske webshops og hoppe i falske mails. 

 Undgå at hoppe i svindlerfælden ved at klikke ind på Trustpilot, slå webshoppen op og se om det er en virksomhed du kan stole på.