Ny studentermedhjælper

Velkommen til René Grau Nielsen

René Grau Nielsen startede i februar som ny studentermedhjælper i vores Back Office team i Broager. René skal det næste års tid være studentermedhjælper i sparekassen, og læringskurven bliver uden tvivl stejl herfra.

Fra et liv på vand til et liv på land

For et år siden startede René som finansøkonom på EASV i Sønderborg, og er nu i gang med sit 2. semester. Hverdagen før studielivet så dengang noget anderledes ud for den nu 35-årige studerende.

I tolv år har René været fag-/våbenteknikker i Forsvaret. ”Med afgang fra Frederikshavn i Nordjylland sejlede jeg med mit job i Forsvaret 200+ dage om året. Jeg har været på et langt eventyr, og det har været helt fantastisk, men jeg trængte til stabilitet og mere fast grund under mine fødder, og derfor søgte jeg ind på finansøkonomuddannelsen,” fortæller René og fortsætter:

”Emner som økonomi, investering og pension har de sidste år vakt min interesse, og derfor var det et oplagt studie for mig at vælge. Derudover tiltaler den kundevendte kontakt, og det at jeg kan hjælpe andre med deres økonomi, mig også meget. Noget, jeg allerede nu får indfriet i mit job som studentermedhjælper.”

Flyvende start og åbenhed fra kolleger

De første måneder i sparekassen har været positive og udfordrende for René: ”Der er mange svære systemer, jeg lige har skulle vænne mig til. Men heldigvis har jeg mange tålmodige og hjælpsomme kolleger omkring mig. Uanset, hvor mange gange jeg spørger om et problem, får jeg positiv respons fra mine kolleger. Generelt oplever jeg en åbenhed og lydhørhed, som virkelig er positiv, når man som mig er midt i en læringsproces. Da jeg spurgte om jeg måtte komme med til et kundemøde med min kollega, var der ingen tøven, og det er fedt.

Lokalt tilhørsforhold

René er opvokset i Guderup og bor nu i Sønderborg med sin lille familie. Han er for nyligt blevet far til en lille datter. Du kan møde René ved skranken i Broager, hvor han har sin gang, de dage i ugen, han møder ind i sparekassen.

René Grau Nielsen er ny studentermedhjælper i Broager.

Vi har løbende studentermedhjælpere og praktikanter i sparekassen, som er ved at uddanne sig som finansøkonomer.

Læs mere om vores sociale ansvar