SES - Sønderjylland Elite Speedway 

Speedwaysponsorat fortsætter i 2022

Sparekassen har forlænget sponsoraftalen med SES – Sønderjylland Elite Speedway og Vojens Speedway Center til også at gælde for sæson 2022.

Er du kunde i sparekassen? Så får du gratis adgang, mod fremvisning af kundekort, til årets første hjemmematch mod de regerende danske mestre fra Holsted Tigers.

Filialleder i Vojens, Merethe Fløjstrup, besøgte forleden Vojens Speedway Center sammen med erhvervschef, Ole V.B Andersen, hvor de blev interviewet af Ib Søby.

Vindermentalitet i Vojens 
Siden 2019 har sparekassen haft filial i Vojens, og det har vist sig at være en succes. 
"Vi er blevet utroligt godt modtaget, og har fået mange nye kunder. De sidste par år har været travle, og tendensen ser ud til at fortsætte", siger Filialleder Merethe Fløjstrup.

Merethe og Ole fik hilst på alle kørerne fra SES- Sønderjylland Elite Speedway, fordi der samtidig var et Press & Practice arrangement, hvor dagen stod på fotografering og interviews op til den nye sæson, som indledes med opgøret mod Holsted - med den tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen - onsdag den 20. april 2022.

"Både til løb sidste år, og til arrangementet i dag, oplever jeg speedwaysporten som en usnobbet og jordnær sport, hvor der er stor tilgængelighed til selv de allerstørste stjerner. Det er nogle værdier som passer rigtig godt til den måde, som vi gerne vil drive vores pengeinstitut," sagde Ole V.B. Andersen efter fotograferingen sammen med SES holdet.

Ordentlighed og vindermentalitet er fundamentet i Broager Sparekasses virke helt tilbage fra 1845, og årligt støtter sparekassen en række lokale aktiviteter med over 2,5 millioner kroner.

"Ja, det er nøgleord som også gælder for SES – Sønderjylland Elite Speedway og Vojens Speedway Center," siger direktør Jacob Olsen, som glæder sig over den forlængede aftale med Broager Sparekasse.

Sparekassekunder får gratis adgang mod fremvisning af kundekort

Til årets første hjemmematch mod de regerende danske mestre fra Holdsted Tigers den 20. april 2022 kan alle med et Broager Sparekasse betalingskort (Mastercard eller VISA-dankort) få gratis adgang til speedway, hvis de viser kortet (på mobil eller fysisk) ved indgangen.

 

Læs også nyheden på Vojens Speedway Centers hjemmeside

speedway

Foto: Frank Cilius