Ny regnskabsanalytiker

Velkommen til Mads Hinst

28-årige Mads Hinst er pr. 1. februar startet som ny regnskabsanalytiker i sparekassen.

Mads kommer fra en stilling i revisionsfirmaet EY i Sønderborg, hvor han de sidste seks år har arbejdet med revision og skat.

Godt fra start og et godt fagligt match

”Jeg er blevet taget rigtig godt imod af mine kolleger i sparekassen, og opgaverne passer godt til mig. Mine forventninger lever stærkt op til dem, jeg havde inden jeg startede,” fortæller Mads om den første måneds tid i sparekassen.

”Jeg sidder primært med analyse på vores erhvervskunder i forhold til deres årsregnskaber, hvor jeg vurderer deres engagement. Derudover hjælper jeg bl.a. også vores erhvervsrådgivere med rådighedsberegninger. Det er fedt at mærke, at den erfaring jeg har fra tidligere, hurtigt er kommet i spil. De spørgsmål mine kolleger måtte have til revision og skat, kan jeg byde ind på”, fortæller Mads, der er meget positiv om sin opstart.

Efter handelsskolen har Mads læst en HD i økonomi og regnskabsstyring på SDU i Kolding. Han er netop nu ved at afslutte sin kandidat i revision ligeledes fra SDU i Kolding, som han glæder sig til at komme i mål med i 2022.

Lokal bydreng

Mads er opvokset i Sønderborg og bor fortsat i byen, så han har ikke langt på job, når han dagligt møder ind i sparekassens filial i Sønderborg.

Mads Hinst er pr. 1. februar 2022 ny regnskabsanalytiker i sparekassen.