Ny IT-elev i sparekassen

Velkommen til Sarah Lehmann Jacobsen

Sarah Lehmann Jacobsen er pr. 3. januar startet som ny IT-elev i sparekassen. 

Den første tid som IT-elev er fløjet afsted og Sarah er hurtigt blevet introduceret til spændende IT-opgaver og nye kolleger.

Praktisk erfaring og en stejl læringskurve
Sarah går på IT-supporter uddannelsen på EUC Syd i Sønderborg. Hun er glad for at være nået dertil i forløbet, hvor hun kan komme ud i en virksomhed som Broager Sparekasse og prøve faget af i praksis: ”De første par måneder har været gode, og jeg synes allerede nu, det er bedre end at være i skoleforløb”, fortæller Sarah med et smil på læben.

I Sarahs elevtid i sparekassen skal hun primært yde IT-support for de øvrige kolleger. Hvis en pc eller mus ikke virker, er Sarah på pletten til at hjælpe.

IT-konsulent, Thomas Bohsen, som har været i sparekassen i snart 15 år, er mentor for Sarah og er glad for at have fået en ny elev ind i afdelingen:

"Udover at Sarah er en stor ressource for mig og vores IT-afdeling i forhold til, at vi får frigivet tid til andre opgaver, så er det vigtigt for os at klæde hende godt på til at blive en god IT-supporter i fremtiden. Som sparekasse har vi et samfundsansvar for at hjælpe de unge godt ud på arbejdsmarkedet", fortæller Thomas og fortsætter:

”At Sarah allerede viser sig at være en dygtig IT-supporter, er bare et stort plus.”

Fra Kolding til Broager
I forbindelse med Sarahs elevplads i sparekassen, er hun netop flyttet til Broager fra Kolding for at komme tættere på sin nye arbejdsplads. Hun har hurtigt fundet sig til rette i den lille charmerende by.

Sarah Lehman Jacobsen (tv.), ny IT-elev og Thomas Bohsen (th.), IT-konsulent.

Læs også om dengang vi bød velkommen til Morten Hejn Lorentzen - IT-udvikler fra AspIT.