Ny kommunikationsansvarlig

Velkommen tilbage til Pia Maria Petersen

Pia Maria Lind Petersen er pr. 1. oktober startet som ny kommunikationsansvarlig i sparekassen.

Pia har tidligere været ansat som barselsvikar, før hun selv gik på barsel i november 2020. Men nu er hun tilbage som en fast del af sparekassens kommunikations- og marketingteam i Broager.

Kommunikation med øje for det lokale

”Jeg er glad for at være tilbage i sparekassen, og jeg glæder mig til fortsat at bidrage med at styrke både den interne og eksterne kommunikation.” Fortæller Pia og uddyber:

”Broager Sparekasse bygger på solide værdier og har en stærk tilknytning til lokalområdet, som har været kendetegnene siden grundlæggelsen i 1845. Den stærke historie og det gode omdømme gør mit job endnu sjovere. Samtidig er det også et pengeinstitut og en branche i udvikling, hvor kravene til nye digitale løsninger bliver større. Det kræver en stærk kommunikation både internt i sparekassen, men også til kunder og samarbejdspartnere. Det bliver en udfordring, men også en virkelig spændende og lærerig en af slagsen.”

Pia har en baggrund i dansk og sociologi fra Aarhus og Aalborg Universitet, og den røde tråd igennem både uddannelse og jobs har altid været kommunikation og formidling.

Lokal tilknytning

Privat bor Pia i Vollerup, en forstad til Sønderborg, sammen med sin mand og deres to børn. Hun er selv fra lokalområdet og efter en afstikker til Aarhus, er hun glad for at være landet i det sønderjyske igen. 

 

Pia Maria Lind Petersen, kommunikationsansvarlig i sparekassen.