Yvonne Mourits - Broager Sparekasse

Ny privatkunderådgiver i Aabenraa

Velkommen til Yvonne Mourits 

Den 1. marts 2020 startede Yvonne Elisabeth Maria Mourits som ny privatkunderådgiver i sparekassens filial i Aabenraa.

På trods af, at Yvonne startede kort før Danmark delvist lukkede ned, og hendes opstart blev en smule anderledes end forventet, er hun ved godt mod og glæder sig over at være en fast del af teamet i Aabenraa.
 
”Selvom der var nogle ting, der pludselig blev sat på stand by på grund af coronavirus, så synes jeg hurtigt, jeg har fået et rigtig godt forhold til mine kolleger, som har taget godt imod mig”, fortæller Yvonne.

Med kunderne i fokus

Yvonne kommer med 4 års erfaring som rådgiver fra et andet pengeinstitut. Hun er derfor vant til den gode kundekontakt og er godt inde i systemerne.

”Jeg glæder mig meget til at hilse på alle de nye kunder, jeg har fået tilknyttet. Flere af dem har jeg allerede talt med og glæder mig til at lære dem alle bedre at kende, så jeg kan hjælpe dem bedst muligt”, fortæller Yvonne og fortsætter: 

”Hvis man overvejer at skifte til Broager Sparekasse, så er man også meget velkommen til at hive fat i mig i Aabenraa til en snak om økonomien.”    

Yvonne er uddannet finansøkonom, men bøgerne har hun ikke helt lagt på hylden endnu. For sideløbende med, at hun rådgiver sparekassens kunder i Aabenraa, så tager hun en diplomuddannelse i finansiel rådgivning, så hun bliver endnu skarpere til at rådgive sine kunder. 

Privat bor Yvonne i et nyrenoveret hus i Rødekro.