Opdateres løbende

Coronavirus og vores tiltag

Onsdag den 11. marts meldte statsminister, Mette Frederiksen, ud, at vi har en fælles opgave i at mindske spredningen af Coronavirus (COVID-19). Dette samfundsansvar tager vi alvorligt i Broager Sparekasse. Derfor har vi også indført en række tiltag, som kommer til at have indflydelse på dig som kunde.

Vi vil rigtig gerne hjælpe og rådgive vores kunder så godt, som vi plejer, men omstændighederne bliver tilpasset situationen vi står i. Følg med her på siden, hvor vi løbende vil opdatere vores tiltag.

Alle filialerne er lukket ned

For at mindske smitten af coronavirus mest muligt har vi lukket alle vores filialer (Broager, Sønderborg, Aabenraa og Vojens). Det er vigtigt for os, at vi passer på både vores kunder og medarbejdere. Derfor følger vi regeringens anbefalinger nøje.

Vi hjælper stadig, hvor vi kan

Vi vil fortsat rigtig gerne hjælpe vores kunder med bankforretningerne, men vi henviser i stedet til, at I ringer til vores hovednummer på tlf. 74 18 38 38 eller, at I tager direkte kontakt til jeres private rådgiver.

Kundemøder kommer den næste tid til at foregå online eller via telefon. Hvis du har planlagt et møde med Broager Sparekasse inden for nærmeste fremtid, så kontakter din rådgiver dig for at aftale nærmere.

Hvis du bliver økonomisk ramt af coronakrisen, så kontakt også din rådgiver, så vi kan skræddersy den løsning, der passer allerbedst til dig.

Husk, at mange ting kan du selv gøre hjemmefra på din netbank.

Brug vores pengeautomater

Lukningen af vores filialer betyder blandt andet, at du ikke kan komme ind og afhente bestilte kontanter eller tilgå din private bankboks.Men du kan som altid hæve og indsætte kontanter i vores automater. Du kan også hæve Euro i alle vores automater. Indbetalingskort kan du også aflevere i postkassen uden for din filial.

Vi følger rådene

Vi følger Regeringens råd om at sende medarbejdere hjem, som kan arbejde hjemmefra. Derudover rokerer vi vores medarbejdere rundt i filialerne, så vi er dækket ind i alle afdelingerne. De af vores medarbejdere, der møder på arbejde følger Sundhedsstyrelsens råd om håndvask og håndsprit, og at vise hensyn og begrænse fysisk kontakt og sociale aktiviteter.

Vi opfordrer både kunder og kolleger til at følge Sundhedsstyrelsens råd om at beskytte sig selv og andre.