Broager Sparekasse er sponsor for SønderjyskE E-sport

Sponsor i E-sport

Broager Sparekasse i eSuperligaen

Broager Sparekasse er blevet hovedsponsor for SønderjyskE E-sport, som har et hold i eSuperligaen.

Indtil nu har Broager Sparekasses sponsorater i SønderjyskE handlet om de "aktive" sportsgrene som håndbold, ishockey og fodbold. Men nu støtter sparekassen også sport, som primært udspiller sig i en gamerstol.

"Vi synes det er spændende, at E-sport har vundet så meget frem. Vi forventer os meget af det i fremtiden, og glæder os til at følge holdet", fortæller underdirektør i Broager Sparekasse, Morten Vestergaard.

Dialog med de unge kunder 

Sparekassen vil gerne være et attraktivt pengeinstitut for de unge kunder, og har således forskellige fordele for denne gruppe. 

"Hvis dette sponsorat kan få flere unge kunder til at få øjnene op for os, så er vi rigtig glade. Vi har mange gode produkter og tilbud til de unge kunder, så vi vil meget gerne være bedre til at gå i dialog med dem. Det kan blive mere aktuelt med dette sponsorat, hvor vi også kan lave vores egne små turneringer med vores kunder", fortæller Morten Vestergaard.

SønderjyskE E-sport sponsoreret af Broager Sparekasse

På billedet ses Magnus Rabeck, Niels Kjær Østergaard-Nielsen og Jamal ”Banzy” Ahmad Al-Badry. Bagved dem cheftræner Morten Hoeg.