Opdatering

Nye vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser opdateres løbende. Senest er kortbestemmelser, betalingsservice og almindelige forretningsbetingelser opdateret. 

Ændring i kortbestemmelser

Ændringerne sker på baggrund af nye krav fra EU til dokumentation af, at det er dig som kortholder der har fortaget et køb med dit kort.
I dag er den bedst kendte sikkerhedsforanstaltning, på korttransaktioner ved handel i fysiske butikker, PIN-kode, men PIN-kode kan ikke anvendes til Nethandel, og det er netop kravene til sikkerhedsforanstaltninger omkring nethandel, der nu skærpes.

Beregrebet ”Personlig sikkerhedsforanstaltning” indføres, hvilket dækker over de nye sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre, at det er dig som kortholder der anvender dit kort. Ved Nethandel vil du derfor oftere opleve at skulle registrere en sikkerhedskode.

Betalingsservice

Ændringerne betyder bl.a., at sikkerheden i forbindelse med digital oprettelse af betalingsaftaler skærpes, så du fremover skal verificere aftaler, du opretter digitalt, eller betalinger, du flytter i forbindelse med debitorskifte.

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser er opdateret og gældende fra 22. december 2019. For nye kunder gælder de nye betingelser pr. dags dato.