Ole V. B. Andersen - Broager Sparekasse

Ole er tilbage i Haderslev

Ny erhvervsrådgiver i Vojens / Haderslev

Ole er tilbage i Haderslev

Ole V. B. Andersen har siden 1. maj været en del af sparekassens kommende filial i Vojens som dækker Vojens og Haderslev. Tidligere har Ole været økonomi- og administrationschef hos 4You A/S i Haderslev, og de seneste 16 år har Ole været erhvervschef i et andet pengeinstitut i Haderslev. Men lysten til at være med fra starten af i den nye filial og de værdier, som Broager Sparekasse står for, fik Ole til at skifte job.

”Jeg synes Broager Sparekasses måde at være pengeinstitut på, er ganske unik. Og at være med til at starte en filial op i 2019 er lidt imod tendenserne, hvor andre lukker deres filialer – og utroligt spændende”, fortæller Ole, der siden starten har haft en rigtig god fornemmelse i maven over de nye udfordringer.

”Mine nye kolleger har alle taget godt imod mig, og jeg glæder mig til, at vi kan åbne filialen i Vojens i løbet af august måned. I forhold til den fysiske placering af filialen holder jeg dog ofte møder ude hos kunderne – dels for at møde dem i deres hverdag – men også for at imødekomme travlheden hos erhvervskunderne, så de ikke skal bruge tid på at køre frem og tilbage til møde” fortsætter Ole. ”Jeg oplever virkelig, at man i Broager Sparekasse tilbyder løsninger, hvor man sigter efter at det er den bedste løsning for kunden i den aktuelle situation – og at man virkelig lever efter sparekassens værdiord ”ordentlighed” i den sammenhæng”.

”Jeg er også overbevist om, at vi med vores fysiske placering i nærområdet, vil have mulighed for at være tættere på erhvervskunderne i hverdagen, og kunne følge godt med i erhvervslivets ve og vel, hvilket er min overbevisning at mange af områdets erhvervsvirksomheder efterspørger”, tilføjer Ole.

At sparekassen bakker op om det lokale er helt i tråd med Oles egen opfattelse af, hvad der er vigtigt for, at der også er ’liv’ i byen i morgen. ”Det er en vigtig del af vores DNA, at vi selvfølgelig skal tjene penge for også at kunne servicere vores kunder, men jeg mener også det er vigtigt, at vi giver en del af vores overskud tilbage til det lokale idræts- og kulturliv” slutter Ole.

Ud over sponsorater i SønderjyskE er Broager Sparekasse blandt andet sponsorer for Haderslev- Vojens Håndbold, Kløften Festival, Vojens Ishockey Klub og Vojens Høtte.

Ole vil fremover fortsat kunne mødes i og omkring Erhvervslivet i Haderslev, blandt andet ved arrangementer hos Haderslev Erhvervsråd, Haderslev Industri – og Håndværkerforening samt i arrangementer med Haderslev Holdet.

Ole V. B. Andersen - Broager Sparekasse

Ole V. B. Andersen er tilbage i Haderslev som erhvervsrådgiver.