Ny privatkunderådgiver i Vojens

Lilian er startet i sparekassen

Lilian er startet i sparekassen 

Den 1. august er Lilian Vollstedt startet i Broager Sparekasse. Hun bliver bl.a. tilknyttet den nye afdeling i Vojens, hvor hun i forvejen er et kendt ansigt.

Broager Sparekasse byder velkommen ombord til ny privatkunderådgiver Lilian Vollstedt. Med Lilian Vollstedt som den nyeste på holdet, sikres mange års erfaring i arbejdet med kunder i både Vojens og Haderslev. 

Jeg har stor tilknytning til Vojens. Både fordi jeg har familie der, men jeg er også bidt af en gal ishockey-puck. Det er ikke mange kampe jeg misser i løbet af en sæson. Så at kunne blive en del af sparekassen, som netop har åbnet kontor i en skyboks i ishockey-hallen, passer mig rigtig godt, fortæller Lilian Vollstedt. 

Privat bor Lilian i Haderslev med sin mand Peter Vollstedt, som også er vild med ishockey.

Sparekassens nye rådgiver kommer til at sidde i skyboksen i Vojens sammen med Per E. Petersen, og herfra kan hun holde kundemøder med Vojens-borgerne. 

Her i starten går der jo noget tid med at lære de nye systemer at kende, men det er rigtig spændende at prøve noget nyt. Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang og til at møde mine nye kunder, lyder det fra Lilian Vollstedt.

Broager Sparekasse i Vojens
Den 1. maj kunne sparekassen åbne dørene for den nyeste afdeling i Vojens. Basen i Vojens er en stor skyboks i ishockey-hallen, og det er her Per E. Petersen og Lilian Vollstedt har sin daglige gang.