Ny investeringsplatform

Vi glæder os til at præsentere vores nye investeringsplatform, som giver dig et endnu bedre overblik og mulighed for at handle værdipapirer i net- og mobilbanken.

Inden vi er klar til at gå i luften med den, har vi bygget denne side, som giver information og overblik over lanceringen. Du finder også svar på en lang række spørgsmål, og vi viser dig også, hvordan løsningen virker i en række videoguides på vores hjælpeside.

Vi håber du vil få stor glæde af de nye funktioner og detaljerede visninger, som vores nye løsning tilbyder.

Vigtig info i forbindelse med den nye platform

· 2. juni kl. 17:00 lukkes der for handler -  købs- og salgsordrer slettes
· 2. - 9. juni er der lukket for handler i net- og mobilbanken
· 12. juni åbner net- og mobilbanken igen op for handel med værdipapirer på vores nye platform
· Ordrer, som er lagt i mellemliggende periode vil ikke blive gennemført


Velkommen til en ny, forbedret investeringsplatform

Mandag den 12. juni 2023 kan du som investeringskunde opleve vores nye platform. Vi har herunder listet ting, som du skal være opmærksom på:

Købt og solgt notifikationer

Når du logger ind første gang på den nye platform vil du se flere notifikationer, der fortæller om, at dine værdipapirer er blevet solgt og købt. Notifikationerne skyldes alene flytningen - det har ingen økonomisk konsekvens for dig.

Din afkasthistorik forsvinder

Din afkasthistorik fra vores nuværende inveseteringsplatform flytter ikke med, men du kan dog stadig finde den i netbanken, hvor du finder den under 'Porteføjerapporter', hvis du skulle få brug for den.

Ny investeringsaftale

Inden for kort tid vil du få tilsendt en ny investeringsaftale, som du bedes underskrive. Den nye aftale skyldes skiftet til den nye platform.

Danske investeringsnyheder og realtidskurser

Hvis du har været vandt til at se de danske investeringsnyheder og realtidskurser, skal du på vores nye platform tilmelde dig disse, for at kunne se dem. Vi har lavet en vejledning til, hvordan du tilmelder dig dette igen.

Bliv investeringskunde

Vil du gerne vide mere om vores nye investeringsplatform, men har du endnu ikke et depot? Udfyld formularen, så hjælper vi dig med at komme i gang.