Ny investeringsplatform

Velkommen til den nye investeringsplatform, som giver dig et endnu bedre overblik og bedre mulighed for at handle værdipapirer i net- og mobilbanken.

Vi er gået i gået i luften med den, og på denne side finder du information om platformen. Du finder også svar på en lang række spørgsmål, og vi viser dig også, hvordan løsningen virker i en række videoguides på vores hjælpeside.

Vi håber du vil få stor glæde af de nye funktioner og detaljerede visninger, som vores nye løsning tilbyder.

Vigtig info i forbindelse med den nye platform

Hvis du vil lave en rapport over afkast  på dine investeringer f.eks. år til dato, kan det ikke lade sig gøre. Det skyldes, at dine papirer først er flyttet over på Broager Investor den 12. juni 2023.

Så hvis du laver en rapport, så kan den alene hente data fra denne dato.Velkommen til en ny, forbedret investeringsplatform

Vi har herunder listet ting, som du skal være opmærksom på:

Købt og solgt notifikationer

Når du logger ind første gang på den nye platform vil du se flere notifikationer, der fortæller om, at dine værdipapirer er blevet solgt og købt. Notifikationerne skyldes alene flytningen - det har ingen økonomisk konsekvens for dig.

Din afkasthistorik forsvinder

Din afkasthistorik fra vores nuværende investeringsplatform flytter ikke med, men du kan dog stadig finde den i netbanken, hvor du finder den under 'Porteføljerapporter', hvis du skulle få brug for den.

Ny investeringsaftale

Inden for kort tid vil du få tilsendt en ny investeringsaftale, som du bedes underskrive. Den nye aftale skyldes skiftet til den nye platform.

Danske investeringsnyheder og realtidskurser

Hvis du har været vandt til at se de danske investeringsnyheder og realtidskurser, skal du på vores nye platform tilmelde dig disse, for at kunne se dem. Vi har lavet en vejledning til, hvordan du tilmelder dig dette igen.

Bliv investeringskunde

Vil du gerne vide mere om vores nye investeringsplatform, men har du endnu ikke et depot? Udfyld formularen, så hjælper vi dig med at komme i gang.