Broager Sparekasse Sønderborg filial

Kommunikation med sparekassen

Sådan holder vi kontakten

Indtil nu har vi sendt dig kontoudskrifter og anden kommunikation i e-Boks. Fremover vil denne kommunikation foregår i din netbank og mobilbank under det vi kalder ”Brev fra banken”. Her vil du også kunne skrive til din rådgiver.

Det bliver nemmere for dig – og for os – at holde kontakten i et sikkert univers. Mange af de oplysninger vi udveksler er personfølsomme, og kan blive misbrugt, hvis de kommer i de forkerte hænder.

Du kan læse din post fra os under punktet ”Kommunikation” og ”Brev fra Sparekassen”. Her kan du også se tidligere samtaler og kommunikation. Vi opfordrer til at bruge denne kanal frem for at sende mails, som langt fra er lige så sikre.

Tilmeld SMS-notifikation

Du kan oprette dit mobilnummer, så du får en SMS når der kommer nye beskeder. Opret dit nummer i din netbank under ”Aftaler” og derefter tryk på ”Beskedservice”. Herfra får du en oversigt over, hvilke hændelser du vil modtage en SMS omkring.

Opbevaring af dine dokumenter

Du kan altid finde tidligere beskeder i din netbank. Hvis du forlader os (hvilket vi selvfølgelig ikke håber!), så vil din netbank-adgang være åben i 3 måneder og i den tid kan du downloade de dokumenter du vil have. Herefter lukker vi din adgang, og dine dokumenter bliver slettet.