Vi åbner i Vojens

I dag kan vi med stolthed offentliggøre, at vi åbner en 'rigtig' filial i Vojens. Samtidig søger vi 3 nye kolleger til filialen.

Læs nyheden om åbningen i Vojens

Aktuelt lige nu

JOB

Er du vores nye Henning?

Vores allesammens Henning har efter 22 år i Broager Sparekasse valgt at gå på pension, så derfor søger vi en ny, smilende kollega til at tage sig af telefonekspeditionen. 

BOLIGØKONOMI

Nyt tag i det nye år?

Planlægger du at renovere dit hus i det kommende år, er det altid en god idé at tage din rådgiver med på råd. Er dine boligforbedringer grønne, kan der være mange penge at spare med et ZEROboliglån.

Nyheder

28. januar 2019

Har du skriftlig aftale med din håndværker?

Hvis ikke, stiller du dig selv dårligt i en eventuel klagesag. Hver fjerde har ikke en skriftlig aftale, viser en ny undersøgelse.

Lars Christensen, direktør i Broager Sparekasse

24. januar 2019

Overvældende opbakning i Vojens

Broager Sparekasse kan i dag offentliggøre, at vi åbner en permanent filial i Vojens. Samtidig søger vi 3 nye kolleger til filialen.

17. januar 2019

Det sorte hævekort udfases

Vores sorte hævekort udfases. Skift allerede i dag til et Mastercard Debit, så får du mange flere muligheder for betaling.

21. december 2018

Sidste frist for betalinger i 2018

Har du regninger der skal være betalt i 2018, eller penge du skal have overført inden årsskiftet, skal du senest betale dem som der står i skemaet her.

Tilgodeser du dine nære?

Har du styr på livsforsikringer, i tilfælde af, at livet ikke altid går som forventet? Tjek dine pensions- og forsikringsdækninger.