Indlån og investering af

Virksomhedslikviditet

Vi hjælper dig gerne med at anbringe din frie virksomhedslikviditet som indlån eller investering.

Indlån

Hvis du kan undvære din frie likviditet i en periode, kan en placering af dit indlån på et aftaleindlån give dig øgede renteindtægter. 

Det er ofte en fordel at kombinere indlån med investeringer. 

Investeringer

Hvilken type er du? 

Er du gambleren, der tør investere i meget risikofyldte papirer, eller er du den forsigtige, der vil være sikker på at få investeringen tilbage senere?Inden du investerer, er der flere ting, du bør overveje. Det er vigtigt, at du er meget bevidst om dit investeringsmæssige udgangspunkt og det mål, du ønsker at nå. 

Vi tilbyder dig:

  • personlig rådgivning
  • markedsvurdering
  • gennemførelse af handler

I vores prisliste kan du se depotgebyr samt handelspriser for indenlandske og udenlandske værdipapirer.

Investeringsrådgivning

Inden du begynder at investere, anbefaler vi, at du søger rådgivning hos os, så du sammen med din rådgiver kan fastlægge din investeringsprofil. Det vigtigt for os, at vi har haft en investeringssamtale, så vi sammen har afstemt forventningerne. Vi lægger meget vægt på, at du, som kunde, har en investering, der er til at forstå og som passer bedst til dig.

I vores investeringsrådgivning tager vi blandt andet hensyn til din investeringshorisont, dine afkastkrav og din holdning til risiko. På den måde sikrer vi, at du får det bedst mulige grundlag for at træffe dine investeringsbeslutninger.

Vi tilbyder dig en investeringsrådgivning, der dækker dine behov. Samtidig giver vi dig flere muligheder for værdipapirhandel. Du kan gennemføre handler enten ved henvendelse i Erhvervscentret eller via netbanken.

Skattemæssige forhold

Der er skattemæssige forhold, der skal tages højde for, når man investerer. Det vil vi gerne have en snak med dig om, så du ikke laver en investering, der har en negativ effekt på skatten.